­Bevalling

Na ongeveer 9 maanden komt dan eindelijk dat punt waar je al die tijd naar uit hebt gekeken: je gaat een nieuw leven op de wereld zetten! Tijd om jouw kindje in je armen te sluiten en te ontmoeten.

Maar voor het zo ver is moet je eerst nog bevallen. Iets waar veel vrouwen toch wel tegenop zien, terwijl het een prachtig proces is waarbij moeder natuur laat zien hoe sterk vrouwen zijn. Het succes van een goede bevalling hangt niet af van het feit of het een makkelijke of moeilijke bevalling is, het succes wordt vooral bepaald door het gevoel dat je alles hebt gedaan om je baby veilig ter wereld te brengen en dat je daarbij liefdevol en professioneel bent geholpen.

Wij geloven in jouw kracht tijdens je bevalling en wij staan naast je om je te ondersteunen en te herinneren aan deze kracht als jij het zelf even niet meer ziet zitten. Als het even kan laten we de natuur zijn gang gaan. Ondersteund door bijvoorbeeld het warme water van het bevalbad: de verloskundigen van Verloskundig Huis zijn gespecialiseerd in badbevallingen waarbij de baby's sereen en zo natuurlijk mogelijk ter wereld komen.

Natuurlijk kan het ook anders lopen, er zijn situaties dat medische ondersteuning of overname noodzakelijk is. Ook dan staan we naast je en zorgen we dat jij altijd in goede handen bent en de juiste zorg krijgt.

Belinstructies

Wanneer begint nu zo’n bevalling en wanneer moet je contact met ons opnemen? Aukje van Ginniken legt het in het filmpje nog even duidelijk uit.

Wil je het nog even rustig nalezen? Kijk dan verder bij belinstructies.