Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen! Net als 2 jaar geleden is ook deze zwangerschap en bevalling heel goed verlopen dankzij jullie hulp en betrokkenheid. Bedankt!
- Monique, september 2021 -
Wij willen jullie mega bedanken voor de hele fijne begeleiding die wij bij onze beide kids van jullie hebben mogen ontvangen. We hebben ons altijd heel welkom gevoeld. Jullie stonden altijd voor ons klaar en geen vraag was te gek. Om jullie zouden we nog wel 10 kids nemen ;) maar 2 is voor ons echt genoeg. Ga vooral zo door, we hopen dat nog veel stellen van jullie diensten gebruik mogen maken.
- Janneke, maart 2021 -
Bedankt voor de prettige begeleiding tijdens de zwangerschap en uiteindelijk de mooie bevalling waar we met een goed gevoel op terug kijken.

Bedankt voor de tijd die jullie tijdens iedere afspraak nemen, de geruststelling en rust bij de beantwoording van vragen die we hadden en het meedenken tegen het einde van de zwangerschap en over de noodzaak van het inleiden.
- Corriƫlle, februari 2021 -

Droombevalling

Lieve Lotte, mede dankzij jou heb ik een droombevalling mogen meemaken. We vonden jouw aanwezigheid, goede zorgen & adviezen (ook na de bevalling) ontzettend fijn. Heel erg bedankt!
- Sarah, januari 2021 -

Onzekere tijd

We willen jullie heel erg bedanken voor jullie goede zorgen in deze bijzondere maar soms ook onzekere tijd. Jullie stonden altijd voor ons klaar met goede adviezen of gewoon een luisterend oor. Maar boven alles staat dat jullie ons hebben bijgestaan bij de 2 flitsende (snelle) bevallingen van onze prachtige dochters. We kijken hier met plezier op terug. De tijd daarna was pittig, maar ook toen kon ik bij jullie terecht met mijn 'kraamtranen'.
- Carola, oktober 2020 -

Jullie hebben ons zo goed geholpen!

Bedankt voor alle goede zorgen tijdens en na deze zwangerschap. Zelfs na 4 maanden konden we nog diezelfde dag terecht voor het plaatsen van een spiraaltje. Wat een toppers zijn jullie toch. Duizend maal bedankt!
- Selin, september 2020 -

Allemaal toppers!

Stuk voor stuk, assistentes en alle verloskundigen, samen 1 team! Niks was teveel, zorgen wegnemen, vragen beantwoorden, controles plannen en uitvoeren. Wij voelden ons echt 'thuis' bij jullie!
- Marcella, augustus 2020 -

Wat een geluk!

Wat een geluk dat we jullie website voorbij zagen komen, nu ruim 6 jaar geleden, op zoek naar een verloskundige. Ondertussen zijn we 4 kinderen en 4 hele verschillende bevallingen verder. Wat steeds hetzelfde is gebleven zijn jullie goede zorgen!
- Inge, mei 2020 -

Dank jullie wel voor de goede zorgen tijdens mijn zwangerschap

Speciale dank voor Yvet die ik telkens aan de lijn kreeg tijdens alle dieptepunten en voor Lotte die ondanks Corona, toch een zeer welkome break in het ziekenhuis wist te regelen voor me!
- Anoniem, april 2020 -

De eerste zwangerschap voor ons

Maar door de verloskundigen van deze praktijk ontzettend goed en fijn bijgestaan. Stuk voor stuk topmeiden met verstand van zaken. Toch "jammer" dat de zwangerschap voorbij is, want wat was het een speciale en prachtige tijd.
- Anoniem, februari 2020 -

Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding

Jullie zijn zo ontzettend belangrijk geweest voor ons. Ik kon met iedere vraag terecht en jullie namen alles serieus. Daardoor voelde ik me ook vaak echt begrepen. Wat een mooie eigenschap is dat van jullie allemaal! Jullie zijn kanjers!
- Amanda, januari 2020 -

Bedankt voor de begripvolle momenten

Ondanks dat ik het zelf niet verwacht had, kan ik er met 100% tevredenheid op terugkijken. Zeker door het vertrouwen en begrip dat jullie mij gegeven hebben. Ik vind jullie heel erg professioneel, begripvol en mooie mensen!
- Debbie -

Een superteam

zowel de verloskundigen als de assistentes. Altijd bereikbaar voor een luisterend oor. Niet alleen bij de normale controles, juist op de moeilijke momenten stonden ze altijd voor ons klaar en werd er adequaat gehandeld. Zelfs nu ik klaar ben met mijn zwangerschappen, staat de deur nog open.
- Saskia -

Heel erg bedankt

Lotte voor je rust en hulp bij de geboorte van onze prachtige dochter Lotte! Echt super leuk dat nou net jij de bevalling hebt gedaan. Ook de rest van de praktijk heel erg bedankt voor alle goede begeleiding en raad!
- Claudia -

Geweldige meiden

die zich echt in kunnen leven in de situatie. Ik kan ze iedereen aanbevelen. Op mijn lastige zwangerschappen kijk ik toch terug met een lach en dat is voor een heel groot deel dankzij deze dames!
- Robin -

Een hele fijne en goede ervaring

Een hele fijne en goede ervaring opgedaan bij deze toppertjes van verloskundige.
Ook de afspraken waren altijd netjes verzorgd en ingepland.
Een droombevalling is het eindresultaat geworden. Allemaal ontzettend bedankt namens ons hele gezin.
- Helga -