Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding

Jullie zijn zo ontzettend belangrijk geweest voor ons. Ik kon met iedere vraag terecht en jullie namen alles serieus. Daardoor voelde ik me ook vaak echt begrepen. Wat een mooie eigenschap is dat van jullie allemaal! Jullie zijn kanjers!
- Amanda, januari 2020 -

Bedankt voor de begripvolle momenten

Ondanks dat ik het zelf niet verwacht had, kan ik er met 100% tevredenheid op terugkijken. Zeker door het vertrouwen en begrip dat jullie mij gegeven hebben. Ik vind jullie heel erg professioneel, begripvol en mooie mensen!
- Debbie -

Een superteam

zowel de verloskundigen als de assistentes. Altijd bereikbaar voor een luisterend oor. Niet alleen bij de normale controles, juist op de moeilijke momenten stonden ze altijd voor ons klaar en werd er adequaat gehandeld. Zelfs nu ik klaar ben met mijn zwangerschappen, staat de deur nog open.
- Saskia -

Heel erg bedankt

Lotte voor je rust en hulp bij de geboorte van onze prachtige dochter Lotte! Echt super leuk dat nou net jij de bevalling hebt gedaan. Ook de rest van de praktijk heel erg bedankt voor alle goede begeleiding en raad!
- Claudia -

Geweldige meiden

die zich echt in kunnen leven in de situatie. Ik kan ze iedereen aanbevelen. Op mijn lastige zwangerschappen kijk ik toch terug met een lach en dat is voor een heel groot deel dankzij deze dames!
- Robin -

Een hele fijne en goede ervaring

Een hele fijne en goede ervaring opgedaan bij deze toppertjes van verloskundige.
Ook de afspraken waren altijd netjes verzorgd en ingepland.
Een droombevalling is het eindresultaat geworden. Allemaal ontzettend bedankt namens ons hele gezin.
- Helga -