Een huwelijk

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe website is in de lucht. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar we zijn mega trots op het eindresultaat. Neem snel een kijkje en laat ons weten wat jullie er van vinden.

Ook onze praktijk heeft een nieuwe, frisse start gemaakt. We blijven een praktijk met 4 vaste verloskundigen, maar de samenstelling is veranderd met het vertrek van Sanne. Met trots kan ik zeggen dat ik me voor vast bij de maatschap heb gevoegd. Een geweldige nieuwe stap!

Het begin van mijn carrière in de praktijk gaat al heel wat jaren terug. In het eerste jaar van mijn studie Verloskunde mocht ik voor het eerst kennismaken met de praktijk (toen nog het Zomerhuis). Deze ‘snuffelstage’ beviel (letterlijk en figuurlijk) zo goed dat ik 4 jaar later mijn eindstage heb gedaan in de praktijk. Aan het einde van mijn stage voelde ik nog steeds de fijne match die ik al die tijd al had. Wat was ik dan ook blij toen ik na mijn afstuderen gevraagd werd om een aantal maanden te komen waarnemen in de praktijk. Die maanden werden uiteindelijk jaren en ik voelde me echt onderdeel van het team.

Dit gevoel was gelukkig wederzijds, want toen ik een aantal maanden geleden op een avond gezellig op de bank zat met mijn vriend ging plots de deurbel. Lotte, Anouk en Yvet stonden voor de deur met een fles bubbels in hun hand. Al snel kwam de vraag waar ik altijd al op had gehoopt: ‘Wil je bij ons in de maatschap komen?’. De rest is geschiedenis ;).

Ik ben super trots en blij dat ik deze stap heb kunnen maken. Zoals mijn lieve collega’s me vertelden: je gaat echt een huwelijk aan met elkaar. Ik kan jullie vertellen dat ik dit ‘huwelijk’ maar al te graag aan ga. Proost op een hele mooie toekomst samen!

Liefs, Sophie