Afscheid van Margot

Margot is heerlijk aan het genieten van haar verlof en in afwachting van haar kleine baby. Helaas gaat Margot ons verlaten en komt zij na haar verlof niet terug in ons team. We gaan haar ontzettend missen! Hieronder kun je haar afscheidswoorden lezen.

“Al eventjes ben ik heerlijk van mijn verlof aan het genieten en de kleine man lijkt ook nog geen aanstalten te maken om de wereld te willen bewonderen.. we broeden daarom lekker verder het nieuwe jaar in!

Een nieuw jaar met een hele hoop veranderingen.. Want los gezien van de gezinsuitbreiding die gaat komen heb ik toen ik mijn laatste spreekuur voor mijn verlof draaide op 9 november ook mijn laatste spreekuur in de praktijk gedraaid! Na mijn verlof zal ik dan ook niet terug keren in de praktijk. Niet omdat het niet meer beviel, zeker niet.. maar omdat mijn gevoel mij zei dat het tijd is voor iets anders/nieuws. Wat? Dat is nog even de vraag. Maar naar alle waarschijnlijkheid zal ik niet uit de verloskunde verdwijnen. Want hoe gaaf is dit beroep.. en wat heb ik er tot op heden van genoten!

Ik wil iedereen bedanken voor al die bijzondere, gave, mooie, leuke, maar soms ook pittige momenten in de afgelopen jaren en natuurlijk ook een big big big big thanks to al mijn lieve collega’s van Verloskundig Huis. Wat een top praktijk, wat heb ik het er fijn gehad.

Liefs,

Margot”