­De praktijk

Persoonlijke aandacht, een warme sfeer en deskundige zorg is wat we je bieden tijdens deze bijzondere periode in je leven. Van kinderwens tot kraambed staan we naast je en begeleiden we je op een manier die helemaal aansluit bij jou en jouw wensen.

We willen dat jij je thuis voelt bij Verloskundig Huis en dat je weet dat je al jouw wensen, verwachtingen en twijfels bij ons kunt bespreken. Jouw zwangerschap is een spannende tijd en je mag van ons verwachten dat we voor jou en je partner klaar staan zodat je van deze periode kunt genieten.

Wij geloven in de kracht van de vrouw als het gaat om zwangerschap en bevalling. Een natuurlijk proces waarbij jouw lijf precies weet wat te doen. Wij vinden het daarom belangrijk om jou, als zwangere, in je kracht te zetten. We begeleiden je graag bij een mooie (bad) bevalling bij jou thuis of in het ziekenhuis, maar ook als het even niet volgens planning gaat kun je op ons rekenen. Onze lijnen naar de gynaecologen en afdeling verloskunde in het ziekenhuis zijn kort waardoor we optimaal samen kunnen werken.